Temporada d’estiu al Teatre des Born: torna l’Òpera!

Fins a vint-i-cinc espectacles formen la programació d’estiu del Teatre des Born; d’aquests, onze són de grups i  d’artistes locals i catorze entre nacionals i internacionals. Una de les atraccions principals d’aquest estiu és, sense cap dubte, la representació de l’opera La serva padrona, de Pergolessi, una obra de 1733 que serà la primera òpera que trepitjarà les taules del Born després de la reobertura. És una coproducció del Teatre Principal de Palma i el Teatre des Born. Sonarà baix els acords de l’Orquestra de Cambra Illa de Menorca i compta en el seu elenc artístic amb el baix-baríton menorquí Simón Orfila. Destaquen, també, veus com la deJudit Nedermann, Diego el Cigala, Maria Arnal i Paco Ibañez, Pau Vallvé, Albert Pla i Joan Miquel Oliver, entre d’altres.

Pel que fa al talent local, ALHAYAT o la suma dels dies és una obra de Teatre de les germanes Laia i Aura Foguet, que arriba a Menorca després de recollir èxits a Barcelona. Pel que fa a propostes musicals, a més de l’òpera es podrà sentir el piano de Marco Mezquida amb el projecte TALISMAN i Suso Gonzalez amb el seu trio jazzístic.

Una novetat en aquest primer estiu de reobertura des Born és la col·laboració entre el Teatre i l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Ciutadella per produir conjuntament la Mostra de Teatre en Família que tindrà lloc cada dijous del 15 de juliol al 5 d’agost entre al propi teatre i al Pati de Can Saura. Un total de quatre títols, dos locals i dos nacionals formaran aquesta proposta educativa.

Totes les entrades es podran adquirir a través del web del teatre: www.teatredesborn.com o a la taquilla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.