Alaior desplegarà un dispositiu policial especial al llarg del cap de setmana en el que s’hauria de celebrar Sant Llorenç

Ahir matí es va reunir a l’Ajuntament d’Alaior la Junta Local de Seguretat, presidida per José Luis Benejam, batle d’Alaior, i Isabel López Manchón, directora Insular de la A.G.E a Menorca, amb l’objectiu de coordinar i analitzar les accions en matèria de seguretat que tindran lloc a Alaior durant l’estiu.

A la reunió també hi participaren Maria Antònia Pons, regidora de Seguretat, Juan M. Gil, cap de VioGén, Vicenç Martorell, director de l’Institut Balear de Seguretat Pública, Carlos José Ferrari, Capità Cap de la Guàrdia Civil, Francisco Pons, Subinspector en Cap de la Policia Local d’Alaior i Enrique Talavera, secretari de la Direcció Insular de la A.G.E a Menorca.

D’aquesta manera, els cossos de la Policia Local i Guàrdia Civil mantindran durant els dies 14 i 15 d’agost un dispositiu especial de vigilància, per controlar els punts i les hores on durant les festes es congregava més gent, i sobretot durant el vespre, per evitar les botellades.

No es permetrà el consum de begudes alcohòliques al carrer, tal qual ja indica l’ordenança municipal, i tampoc es permetrà la instal·lació de barres de bars orientades cap a la via pública.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha volgut recordar que «tal com ja vàrem comunicar, aquest any també s’han suspès els protocols de les Festes de Sant Llorenç per seguir evitant les trobades massives de persones que suposin un perill per la salut pública. Ara més que mai, i tenint en compte el perillós repunt de casos que viu l’illa en aquests moments, hem de recordar als ciutadans i ciutadanes que s’han d’evitar les aglomeracions. Apel·lem al seny i a la responsabilitat individual dels alaiorencs i visitants».

D’altra banda, l’Ajuntament va presentar als assistents la ‘Taula de Coordinació i Prevenció de Violència de Gènere’, creada recentment, de la que també formen part la Guàrdia Civil, Policia Local, els Serveis Socials Municipals i les àrees de Salut i Educació locals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.