La Policia Nacional deté a Maó una dona per un delicte contra la salut pública La detinguda portava a l'interior de la seva vagina 80 grams de cocaïna

Agents de la Policia Nacional a Maó, han procedit a la detenció d’una dona com a presumpta autora d’un delicte de tràfic de drogues, després de transportar droga a l’interior de la seva vagina.

El passat 21 de juny, es va procedir a la detenció per part d’agents de Policia Nacional d’una dona de nacionalitat espanyola de 43 anys quan transportava per via intravaginal 80 grams de cocaïna en un vol procedent de Barcelona.

Arribada a l’aeroport i trasllat a un centre hospitalari

Quan va arribar a Maó es va interceptar a la dona, que va ser traslladada fins a una clínica a la mateixa ciutat per tal de practicar-li una exploració.

En la mateixa se li va practicar l’extracció de la droga i un cop verificat que es tractava de cocaïna es va dur a terme la detenció de la presumpta autora per un delicte contra la salut pública.

Per part de Grup d’Estupefaents de la Comissaria de Policia Nacional a Maó, es duen a terme les gestions tendents a l’aclariment total dels fets, no descartant-se més detencions relacionades amb aquesta confiscació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.