El Govern català demanarà al TSJC allargar les restriccions una setmana més i amplia el toc de queda a 165 municipis

La plaça del Mar, a la Barceloneta, buida després del toc de queda nocturn.
ACN Barcelona .- El Govern demanarà aquest dimecres al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) allargar les restriccions ara vigents una setmana més, entre elles el toc de queda, les reunions de 10 persones com a màxim i el tancament de tots els establiments a les 00.30 hores. En aquest sentit, ha canviat el llistat de municipis amb toc de queda en funció de la incidència i ara el planteja en un total de 165 municipis, amb incorporacions importants com Lleida, el Vendrell, Igualada, la Bisbal d’Empordà, Salt, Mollerussa i Roses, entre d’altres. Entre els que surten, en canvi, hi ha Deltebre, Esparreguera, Sant Celoni, Solsona o Sant Sadurní d’Anoia.
Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *