Antoni Juaneda deixa el seu càrrec de regidor i es retira de la vida política

Antoni Juaneda acaba de renunciar a la seva acte de regidor i anuncia la seva retirada definitiva de la política activa. Juaneda va ser el cap de llista del PP a les passades eleccions municipals i fins ara ocupava el càrrec de portaveu del Grup Popular.

La renúncia es farà efectiva al plenari de demà dijous, on s’acomiadarà de la resta de companys del consistori.

Antoni Juaneda ha estat vice-president i conseller de Turisme del Consell de Menorca amb Joan Huguet i Cristòfol Triay; diputat al Parlament de les Illes Balears, director general de relacions amb el Parlament, director insular de l’Estat a Menorca i fins ara regidor a l’Ajuntament de Ciutadella.

Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *