Els homes generen més emissions que les dones, segons un estudi Els períodes de vacances és quan les emissions augmenten més, tant en homes com en dones

ACN Brussel.les .- Un estudi del Journal for Industrial Ecology ha conclòs que la manera de gastar dels homes genera un 16% més d’emissions que la de les dones. Tot i que la quantitat de diners no canvia, els homes gasten més diners en combustibles i es mouen més en cotxe que les dones. L’estudi ha revelat que els períodes de vacances capitalitzen un terç de les emissions d’una persona, tant en homes com en dones. “La manera de gastar és molt estereotípica, les dones gasten més en decoració o roba i els homes en tabac, restaurants o alcohol”, ha afirmat Annika Carlsson, la responsable de l’estudi.
La setmana passada, el nou paquet de mesures del Pacte Verd Europeu va ser criticat justament per no comptar amb una integració entre el gènere i el medi ambient. L’Oficina Mediambiental Europea va publicar el passat divendres un informe sobre per què el Pacte Verd Europeu necessita l’ecofeminisme.
Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *