‘Estiu Viu’, el programa d’activitats d’Alaior per juliol i agost

L’Ajuntament d’Alaior ha preparat pels mesos de juliol i agost un programa especial d’activitats culturals, esportives, juvenils i d’oci per a tots els gusts i edats, on, per descomptat, es respectaran totes les normes de seguretat sanitàries.

Concerts de música, teatre, demostracions d’activitats esportives, tornejos i competicions esportives, tallers i exposicions tindran lloc al municipi per tal de seguir dinamitzant la vida social, els comerços i la restauració.

Entre les activitats més destacades hi trobem la inauguració del Bulevard dels Filòsofs, una instal·lació que es trobarà al carrer del Pare Huguet i que és un recull dins el temps de la trajectòria dels principals filòsofs i els seus pensaments més destacats. La presentació pública tindrà lloc el dimecres 28 de juliol a les 20h, amb una actuació musical.

D’altra banda, el 10 d’agost a les 21.30h al pati de l’IES Josep Miquel Guàrdia es celebrarà un imprescindible dins la programació estival del poble, el Concert Líric, que aquest any arriba a la seva 23a edició. Simón Orfila cantarà acompanyat de dos bons amics seus, la soprano Ruth Iniesta i el tenor Moisés Marín, acompanyats pel mestre Antoni Pons Morlà al piano i a la direcció d’orquestra. El concert dedicarà els seus beneficis als més afectats per la Covid-19. L’Ajuntament anunciarà pròximament la informació referent a la venda d’entrades.

També, el 13 d’agost al pati de l’institut, alaiorencs i visitants podran gaudir de ‘Inimitable’, un divertit espectacle d’imitacions de veus amb l’artista Nacho Lozano (Tu Cara Me Suena, El Hormiguero). 1 home, 100 veus, humor, emoció i molta música. El show serà d’entrada gratuïta.

Així mateix, el diumenge 15 d’agost, també el pati de l’institut acollirà el ‘Legado del Mediterráneo’, un concert en homenatge a Camilo Sesto i Nino Bravo, amb l’espectacular veu de David Velardo,

Altres actuacions que tindran lloc són el concert de Puretones (23 de juliol) The Binigaus Band (14 d’agost), Black Pearl (12 d’agost), Banda de Música d’Alaior (8 d’agost), Sito Group (29 de juliol) i Mervils Duo (10 d’agost).

Pel que fa a espectacles hi haurà la funció ‘Old School Circus’, un show familiar (7 d’agost al pati de l’institut), el teatre ‘Un marit fora corda’ (16 d’agost, al pati de l’institut), Almiquia Musicae Fundación’, una experiència visual i sonora (19 d’agost, al Pati de sa Lluna) i el musical Dímelo Cantando (20 d’agost, al pati de l’institut).

Per la seva banda, ASPANOB, en col·laboració de l’Ajuntament, ha organitzat l’actuació d’Agustín el Casta, dia 11 d’agost, al pati de l’institut, a les 20h.

Les entitats esportives també han organitzat nombroses demostracions i tornejos. Cal destacar per la seva importància la Cursa Atlètica Popular d’Estiu, que arriba aquest any a la seva 36a edició (5 d’agost, poliesportiu). També tindran lloc el torneig de vòlei platja (31 de juliol, platja de Cala en Porter), trofeu de boxa Manuel Massó Rabadan (31 de juliol, pati de l’institut), torneig de partides ràpides d’escacs (5 d’agost, plaça des Ramal), exhibició de ball en línia (5 d’agost, sa Plaça), exhibició d’estiu de tennis taula (6 d’agost, plaça des Ramal, trofeu d’automodelisme (7 d’agost, pista automodelisme des Cós), recorregut d’estiu de tir (8 d’agost, camí de Loreto), concurs de salt d’obstacles (9 d’agost, pistes des Cós) i el torneig de pàdel i tennis (10 d’agost, pistes C.T Alayor).

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha volgut convidar a tothom a «sortir, gaudir de la música, del teatre, de l’esport, de la nostra gent, però amb responsabilitat. No llencem per terra el sacrifici i l’esforç de tots i totes al llarg de tant de temps amb accions irresponsables».

Per la seva banda, Rafel Quintana, regidor de Festes, ha volgut agrair a les entitats que han col·laborat amb la programació, «que han fet un esforç molt gros per organitzar activitats durant la pandèmia».

Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *