La doble vacunació i el Green Pass permetran que el turisme alemany pugui continuar visitant les Illes Balears

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha valorat aquest divendres la decisió d’Alemanya d’incloure al conjunt d’Espanya, i també a les Illes Balears, com a destí d’alt risc per COVID, i ha assegurat que “no és una bona notícia dins d’una temporada atípica”.

En aquest sentit, Negueruela ha assegurat que malgrat aquesta notícia, la doble vacunació i el Green Pass aprovat per la Unió Europea, permetrà que el turisme alemany pugui continuar visitant les Illes Balears. En concret, es calcula que gairebé 40 milions d’alemanys, un 48% de la seva població, ha rebut ja la doble pauta de vacunació, per la qual cosa estaria en disposició de viatjar a Balears sense sotmetre’s a quarantena a la seva tornada.

El conseller ha recordat que està havent-hi temporada turística a les Illes Balears, la qual cosa ha portat al destí a liderar les estadístiques nacionals durant dos mesos consecutius, i ha recalcat que l’arxipèlag continua sent un destí que ofereix les garanties necessàries als seus visitants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.