Afers Socials i l’Ajuntament de Ciutadella incrementen un 50% les places del centre de dia per a persones majors en situació de dependència

La Conselleria d’Afers Socials i Esports i l’Ajuntament de Ciutadella acorden signar una nova addenda al conveni de col·laboració que permet ampliar 4 places d’estades diürnes al centre de dia del municipi. Aquest dimecres la Junta de Govern municipal ha aprovat la nova addenda del conveni per a la reserva i l’ocupació de places d’estades diürnes i residencials per a gent gran en situació de dependència, de 2019, la qual signaran la consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, i la batlessa de l’Ajuntament de Ciutadella, Joana Gomila.

La nova addenda convenia 4 places més d’estades diürnes en el centre de dia de Ciutadella, fet que suposa incrementar de 8 a 12 les places i enfortir la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència.

L’augment d’interès en relació a aquest servei entre les persones en situació de dependència al municipi de Ciutadella ha motivat que l’Ajuntament hagi sol·licitat a la Conselleria d’Afers Socials i Esports ampliar 4 places més d’estades diürnes de les que ja té conveniades, amb l’objectiu que 12 de les 14 places de què actualment disposa el centre de dia de Ciutadella siguin per a persones en situació de dependència.

El cost per part de la Conselleria d’Afers Socials i Esports per al finançament d’aquestes 12 places incloses a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència serà de prop de 100.000 € anuals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.