David Ponsetí no té el seu millor dia al Campionat del Món

Ja sabem que en el món de la vela, dos i dos no són quatre, i no basta amb què un estigui a un gran nivell, ja què depèn de molts altres factors externs, com el mateix camp de regates. I en aquesta darrera jornada viscuda per el regatista del Club Nàutic Ciutadella, David Ponsetí, en el Campionat del Món 2021 d’Ilca6 que es du a terme en el Lago di Garda italià, ho ha viscut amb la pròpia pell. Després d’aconseguir la gesta de classificar-se per el Grup Or i en el lloc 25 del món de la general, d’entre 265 participants, Ponsetí (CNC) no va tenir el millor dia en aquest dur Mundial i s’ha col·locat el 14 sub-17 i el 45 de la general; unes molt bones posicions amb ser un dels més joves en aquest Campionat del Món però amb mal gust de boca després de recular una mica.<

Va ser un dia complicat a Arco per els capritxos del camp de regates; un sentiment generalitzat entre tots els membres de la Selecció Espanyola, no només en ment de David Ponsetí.

Però allà és encara donant la cara en aquest Campionat del Món Ilca6, del què encara en queden dos dies de competició i quatre proves per fer, on Ponsetí pot recuperar terreny perdut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.