Els joves d’Alaior gaudeixen del programa ‘Estiu Jove Esportiu’

Aquest divendres s’ha donat per finalitzat el programa d’activitats dirigit als joves del municipi, organitzat per l’Ajuntament, ‘Estiu Jove Esportiu’.

Durant tot el mes de juliol, els fillets i filletes d’entre 12 i 17 anys han pogut gaudir de fins a 19 modalitats esportives d’oci, totalment gratuïtes, donant resposta així a una demanda de les famílies amb fills preadolescents i adolescents d’una oferta esportiva i d’oci durant el període estival.

Les activitats que s’han dut a terme són caiac, atletisme, pàdel, bàsquet, petanca, tenis, ciclisme, karate, tennis taula, patinatge, vòlei, aquatló, agility, automodelisme, paddle surf, hípica, escacs, sup ioga i pilates.

Rafel Quintana, regidor de Joventut i Esports ha destacat que «aquest programa va ser proposat ara fa 3 anys a totes les entitats esportives per fer possible que hi hagués durant l’estiu una alternativa d’oci i esportiva per als joves d’entre 12 i 17 anys, així com també per reforçar el coneixement per part de la joventut de la gran tasca esportiva i social que fan totes les entitats del municipi».

L’Ajuntament vol agrair la col·laboració de les entitats del poble per la implicació en l’organització del programa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.