Regular les autocaravanes

Són uns quants els subscriptors i lectors que en les darreres setmanes ens han fet saber la seva molèstia i mal estar per la proliferació d’autocaravanes que ocupen diferents llocs i espais com és el cas de Cala en Busquets, suvora es Camí de sa Coma amb Santandria, Son Blanc davant la mar, a més dels aparcaments de platges verges com Son Saura, La Vall o Cala en Turqueta i fins i tot els aparcaments de davant l’Ajuntament, tot queixant-se d’una manca de control de les mateixes, no sols per l’ocupació dels indrets sinó també perquè necessiten d’unes infraestructures com aigua, llum o buidar les aigües negres de les mateixes.

Si bé és cert que al polígon hi ha un punt per a aquestes tasques, no es sap quin ús se’n fa d’ell i quin és el grau de coneixement dels usuaris amb aquesta infraestructura.

Les principals queixes que es han fet arribar els nostres lectors són que aquests vehicles, que no son cotxes, aparquen allà on volen i es creen mini càmpings sense control, on s’ocupa un espai amb cadires, tendals, taules i alguns que fins i tot cuinen a l’aire lliure.

Potser un millor control policial, més informació del punt del polígon i habilitar un espai de pernocta per aquest tipus de vehicles en seria una solució i, evitar també molèsties en alguns casos com els de Cala en Busquets, o bé els risc que poden suposar per a la natura.

Des del Setmanari El Iris, apostarem per a donar veu a aquelles propostes i demandes de la ciutadania fetes amb arguments i donant solucions, ja que és entre tots que podem millorar i molt aquesta Ciutadella nostra que, moltes vegades sembla deixada de la mà dels polítics de torn.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *