Menorca Talaiòtica patrocina l’espectacle ‘The Other Side’

Foto: Joan Mercadal©

Menorca Talaiòtica patrocina la gira 2021 de l’espectacle The Other Side amb la voluntat de promoure la candidatura a patrimoni mundial de la UNESCO a nivell nacional. El reconegut grup menorquí de tribut a Pink Floyd, encapçalat pels músics Shanti Gordi i Pedro Sánchez Tuomala, té programades les següents actuacions a Catalunya i les Illes Balears:

– 22 d’agost, Festival Som de Mar, Lloret de Mar
– 8 d’octubre, Auditorium de Palma, Mallorca
– 9 i 10 d’octubre, Teatre des Born, Ciutadella

La gira continuarà fins el mes de desembre 2021 amb més concerts que encara estan pendents de confirmar, depenent de l’evolució de la situació sanitària.

El conjunt menorquí farà difusió de la candidatura per diversos canals, com les entrevistes que facin amb mitjans de comunicació per promocionar l’espectacle. Els logotips oficials de Menorca Talaiòtica i del Consell Insular de Menorca, així com la web oficial www.menorcatalayotica.info, apareixeran a la cartelleria i les entrades de cada concert de la gira. A més, tant a l’inici com al final de l’espectacle es projectarà un vídeo sobre Menorca Talaiòtica proporcionat pel Consell Insular.

One Comment on “Menorca Talaiòtica patrocina l’espectacle ‘The Other Side’”

  1. Perdonau però em sembla obscè que una banda tribut que alimenta la cultura forànea representi la menorquinitat. Hi ha artistes creadors com Anna Ferrer, Clara Gorrias, Cris Juanico, Leonmanso, Guillem Soldevila i una llista llarga més que també surten (i més) a fora presumint de menorquinitat. Una llàstima perquè no tot val.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *