Actes 8 Març

La Simfònica celebra el 75è aniversari de Joan Pons amb el setè concert d’«Estius Simfònics»

L’Orquestra Simfònica Illes Balears celebra avui el 75è aniversari de Joan Pons amb el setè concert de temporada del cicle «Estius Simfònics 2021», a les 21 hores, al pati de La Misericòrdia. La formació musical vol retre homenatge al menorquí, reconegut mundialment com un dels principals barítons dramàtics del nostre temps i un dels artistes més importants de les Balears.

Per a aquest concert la Simfònica comptarà amb la soprano Pretty Yende, que interpretarà un programa format per Guillermo Tell (obertura) de G. Rossini; “Una voce poco fa” (El Barbero de Sevilla) de G. Rossini; La Fille du Regiment, Obertura i “Salut a la France” (La Fille du Regiment) de G. Donizetti; Norma (obertura) i “Qui la voce… Vien, diletto” (I Puritani) de V. Bellini; Nabucco (obertura) i “Caro Nome” (Rigoletto) de G. Verdi; Faust(obertura) i “Ah, je veux vivre” (Romeu i Julieta) de C. Gounod; Candide (obertura) de L. Bernstein; Summertime de G. Gershwin i la Torre del Oro(intermezzo) i «Sierras de Granada» (La Tempranica) de G. Giménez.

La soprano sud-africana Pretty Yende s’ha convertit ràpidament en una de les estrelles més brillants del món de la música clàssica gràcies a les seves aclamades actuacions tant en solitari com en òperes i a la seva discografia, elogiada per la crítica. Des que va fer el seu debut operístic professional al Teatre Nacional de Letònia, a Riga, com a Micaela a l’òpera Carmen, ha actuat a gairebé tots els principals teatres del món, inclosos el Royal Opera House, Covent Garden, l’Opéra National de Paris, l’Opera Metropolitana, Teatro alla Scala de Milà, Deutsche Oper Berlin, Staatsoper Berlin, Bayerische Staatsoper de Munich, Opernhaus Zürich i Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir a través de la web de la Simfònica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.