Per tercer mes consecutiu, Balears han estat al juny el principal destí de tota Espanya per als turistes internacionals, amb 656.082 arribades

Les Illes Balears van ser el principal destí de tota espanya per als turistes internacionals el mes de juny passat per tercer mes consecutiu amb un total de 656.082 arribades, un 29,6% del total. Cap altra comunitat autònoma va rebre més visitants estrangers al juny i l’arxipèlag va captar aquest mes prop de 1 de cada 3 visitants estrangers que van arribar a Espanya, segons les dades publicades aquest dimarts per l’Institut Nacional d’Estadística (INE) a través de l’Enquesta de Moviments en Fronteres (Frontur).

En aquesta línia, els principals mercats emissors per a les Illes Balears al maig van ser Alemanya (319.931 viatgers) i França (37.626). No obstant, al juny s’observa un canvi de tendència i el segon mercat emissor de les Illes Balears ha passat a ser els Països Baixos, amb 58.040 viatgers.

En l’acumulat de l’any, les Illes Balears ocupen ja la primera posició en recepció de visitants internacionals en termes absoluts, amb 656.082 turistes, i és l’única comunitat que en l’acumulat anual ja registra més turisme internacional que al 2020, concretament un 89.6% més.

Despesa turística acumulada de 1.349 milions

Des de gener la despesa acumulada dels turistes internacionals a les Illes Balears assoleix la xifra de 1.349 milions d’euros, un 223’7% de l’any anterior i un 23’4% més que l’any anterior i l’únic augment entre la resta de comunitats autònomes, on la caiguda supera el 45%.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.