Setmanari El Iris del 13 de juliol de 1946

A l’edició del Setmanari El Iris del 13 de juliol de 1946 a la portada hi havia els següents temes: Es commemoraven els 10 anys de Franco al poder i la festa de l’exaltació al treball. Es parlava de la creació a Ciutadella de cooperatives de consum i dels seus avantatges. Ramon Cavaller, director d’El Iris, parlava sobre les peculiaritats de les llagostes.

Hi havia queixes per la gran quantitat de cans amollats que hi havia enmig del carrer, alguns d’ells amb males bromes.

Amb motiu del 18 de juliol la Delegació Provincial de Treball, anunciava que seria festa abonable i sense recuperació i, que les perruqueries, botigues de comestibles i comerç en general havien d’estar tancats.

S’havia seguit el costum d’anar a sopar a la vorera de la mar el dia de Sant Cristòfol. A Ciutadella els llocs escollits, majoritàriament, van ser el Castell de Sant Nicolau i Sa Farola.

El ciutadellenc Joan Quetglas es llicenciava en Medicina.

Joan Seguí Serra, amb cinc cucs des Pla de Mar, va pescar dins el port de Ciutadella, 117 besucs. Des d’El Iris es proposava al recentment creat Club Nàutic de Ciutadella, organitzar concursos de pesca.

El Iris tenia corresponsal a Sant Lluís, que enviava una crònica sobre la retirada d’una partida de llet amb cucs a diverses botigues.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.