El “Wanderlust” acaba 16è a la seva primera Copa del Rei de Vela

Darrera regata, la disputada ahir, de la Copa del Rey Mapfre 2021 per el Wanderlust del Club Nàutic Ciutadella en aigües de la Badia de Palma.  Previsió de 12-14 nusos on el creuer de tripulació menorquina ha navegat al camp Alpha, el més proper al port. Finalment aquest dissabte han fet sortida amb 22 nusos, sortida molt bona que ha deixat al Wanderlust situar-se al principi de la seva categoria ORC3, girant la primera boia prop dels barcos grans i amb una primera popa molt ràpida on els menorquins del CN Ciutadella, CM Mahón i CN Villacarlos no perdien distància.

Al final de la regata el Wanderlust ha tingut que fer tres maniobres molt ràpides, on a la darrera els ha vingut una ratxa de més de 24 nusos que els ha complicat la baixada de ‘spi’ i ha provocat passar de boia per poder baixar veles. Finalment han fet segona cenyida remuntant i darrera popa han avançat tres barcos amb el resultat de classificar-se en 16ena posició. Si no haguessin tingut el contratemps haurien quedat entre els deu primers, probablement.

Conclusions de Josep Pons: “Important entrenar molt més i competir alguna vegada més per poder venir a aquesta regata i s’han de fer millores per poder ser més competitius en poc vent”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.