Entra en funcionament el segon hotel covid a Menorca Es tracta de l’hotel Playa Azul de la cadena Set Hotels a Cala en Porter

Menorca ja disposa d’un segon hotel pont per poder donar resposta a les necessitats d’aïllament en condicions adequades de residents o turistes que no disposin d’un espai per poder fer el període de quarantena amb garanties. Es tracta de l’hotel Playa Azul de la cadena Set Hotels, amb qui el Servei de Salut ja ha formalitzat un contracte de cessió per dos mesos (fins a finals de setembre) per 129.500 € mensuals (iva inclòs). Aquest import inclou serveis com recepció, neteja, menjar en règim de pensió completa, manteniment tècnic, i el subministrament de tot el material que resulti necessari per al correcte funcionament de les instal·lacions.

L’Àrea de Salut de Menorca assumeix el cost del servei de seguretat i vigilància, amb un auxiliar de vigilància en cada torn de matí i capvespre, i un vigilant en horari nocturn, per un import global de 24.800 € mensuals.

L’hotel Playa Azul disposa de 126 habitacions dobles i ahir diumenge es va obrir per allotjar-hi a la primera usuària: una turista espanyola amb símptomes lleus de COVID-19 i està previst que durant el dia d’avui s’hi traslladin quatre persones més, una família de turistes estrangers, dels quals 3 són positius i un és contacte estret.

L’obertura d’aquest segon hotel pont s’ha tramitat per procediment d’emergència en un moment de màxima ocupació de l’hotel-pont Sa Mirada, que la tercera setmana de juliol va tenir oberts 52 dels 60 apartaments disponibles. A dia d’avui, a Sa Mirada hi ha 22 persones allotjades, de les quals 15 son positives i 7 són contactes estrets. Tot i aquesta baixa ocupació, des de la direcció de l’Àrea de Salut de Menorca s’ha acordat obrir aquest segon hotel pont per poder repartir i alleugerir la càrrega de feina de la Unitat Volant d’Atenció al Coronavirus (UVAC) de la zona Centre, que assumeix les tasques de control i seguiment dels apartaments Sa Mirada, donat que la gestió dels ingressos i seguiment de pacients del Playa Azul va a càrrec dels professionals de la UVAC de Llevant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.