Actes 8 Març

El Consell Insular col·labora en la gravació de diversos programes televisius sobre la gastronomia de Menorca per al Canal Cocina

El canal de televisió especialitzat en gastronomia Canal Cocina està produïnt un seguit de peces televisives sobre la nostra gastronomia local durant aquest estiu i que s’estan emetent des del passat mes de juliol en cinc programes especialitzats. En concret, la cuina gastronòmica menorquina estarà present en els programes Productos Artesanos, Canal Cocina Recomienda, Blanca en Menorca, Destino Menorca i Antojos de Vero.

La pròxima gravació tindrà lloc entre el 30 d’agost al 13 de setembre per al programa ‘Blanca en Menorca’ i que constarà de deu programes sobre la nostra gastronomia local a través dels quals es mostrarà la nostra diversitat cuilinària. Cada programa comptarà fins a 4 emissions, és a dir, 40 en total, i s’emetran a partir del novembre. Per altra banda, del 12 al 16 de setembre es gravaran els programes de Productos artesanos, Canal Cocina Recomienda.

Per a la producció d’aquesta acció promocional es comptarà amb la col·laboració del departament de Projecció Econòmica del Consell Insular de Menorca, així com també de nombroses empreses menorquines com Sa Cooperativa del Camp, San Crispín, Ansaperans, ARTEME (Nuria Deyà, T-pick, Assumpta Casasnovas, Pou Nou, Es Panguetti, Maria Jane), l’Associació de Calçat de Menorca (Mascaró, Pons Quintana, Bebas, Mibo, Ria i Benestar), Owners Cars, Autos Valls, Formatges Tirant, Es llonguet, Ala d’Or, Cesc Canals, Raima, Santo Domingo, Can Vallès, Parelleta, Es Barracons, Capell de Ferro, Oriol Riera, i RAIMA, entre d’altres.

Durant els dies de rodatge, la productora visitarà diferents productors i espais gastronòmics que permetran donar a conèixer la creació artesana d’embotits, formatges i gelats, la producció agroalimentària de productes d’horta, o conèixer de primera mà l’elaboració artesana de la nostra àmplia i variada rebosteria. També, la cuinera Blanca Mayandia cuinarà receptes menorquines.

A més a més, també es visitaran mercats agroalimentaris locals, així com altres punts d’interès turístic com monuments talaiòtics, els fars, les platges i el Camí de Cavalls, entre d’altres.

Cal recordar que aquesta acció promocional s’emmarca a dins del programa de promoció de Menorca com a Regió Gastronòmica Europea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.