Setmanari El Iris del 27 de juliol de 1946

Degà de la prensa escrita de l'Illa

A l’edició del Setmanari El Iris del 27 de juliol de 1946 a la portada hi havia els següents temes: L’editorial anava dirigida a les queixes dels veïns per les deficiències del servei de neteja que patia en aquells dies Ciutadella, amb fems no recollits en 48 hores, l’abandonament de la neteja dels carrers i la manca de reg dels mateixos (recordar que molts de carrers com la Contramurada mateixa, no estaven ni emmacats ni asfaltats) i anaven plens de pols. El Club Nàutic organitzava pel diumenge 28 de juliol una excursió marítima a Cala Galdana. El preu era de 10 pessetes amb sortida des del port de Ciutadella. L’Ajuntament de Alaior, amb motiu de les seves properes festes patronals, inaugurava una exposició artística i la creació d’una escola de dibuix.

El Bisbe de Menorca, Bartomeu Pascual Marroig, es reunia amb els fabricants de calçat que li van exposar la greu situació que patien les seves indústries.

El Club Nàutic de Ciutadella organitzava pel mes d’agost un concurs de pesca en el mateix port de Ciutadella.

Es casaven a Sant Francesc Maria Bosch Torres i Gabriel Mesquida Rosselló, i també Rafel Bagur Moll i Mercedes Pardo España.

A partir del primer d’agost l’horari de les farmàcies era de 9 a 14,30 i de 16,30 a 22 hores.

Arribaven des de Madrid a passar les seves vacances d’estiu la Duquesa d’Almenara Alta; també el diplomàtic i fill il·lustre de Ciutadella, José María Ruiz Manent; el metge Francisco Valdez i des de Madrid, advocat Joan Triay Sancho.

mostra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca