Marlaska diu que el govern espanyol treballa per repatriar els espanyols d’Afganistan “al més aviat possible” Espanya ha enviat a Kabul dos avions de les forces armades i el ministre afirma que l'aeroport és "segur"

Grande Marlaska, ministre d’Interior
ACN Madrid .- El ministre d’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha afirmat que el govern espanyol treballa perquè la repatriació de ciutadans espanyols i de col·laboradors afgans es pugui fer “al més aviat possible”. En una entrevista a la Cadena SER aquest dilluns al matí, Marlaska ha explicat que dos avions de les forces armades s’han traslladat a Afganistan per procedir a la repatriació. El titular d’Interior ha afirmat que en aquests moments l’aeroport de Kabul és “segur” i que és el lloc on es troba el personal de l’ambaixada espanyola des d’ahir diumenge. “El nostre objectiu prioritari és que retornin immediatament”, ha dit, tot i que ha admès que es tracta d’una situació “complicada”, que exigeix “discreció”.
Marlaska ha garantit que Espanya està “posant tots els mitjans per garantir el retorn i la seguretat” de ciutadans espanyols així com de col·laboradors afganesos i que “fa dies” que el govern espanyol ha posat en marxa “tot el mecanisme necessari”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.