Menorca Talaiòtica - Unesco

Bolaños defensa que el govern espanyol “està treballant sense descans” per garantir les repatriacions de l’Afganistan El PP insisteix a criticar que Sánchez no hagi sortit a donar explicacions i creu que té una actitud "impresentable"

El ministre de Presidència, Félix Bolaños
ACN Madrid .- El ministre de Presidència, Félix Bolaños, ha defensat que el govern espanyol “està treballant sense descans” per garantir que els ciutadans espanyols i els col·laboradors afganesos són repatriats i arriben a Espanya “sans i estalvis”. “Aviat hi haurà notícies esperançadores”, ha dit aquest dimecres en un acte del PSOE a Granada en homenatge al poeta Federico García Lorca. Bolaños ha criticat el paper del PP i ha demanat a l’oposició “un mínim de sentit d’estat i que el que diguin sigui veritat”. “No demanem ajuda a l’oposició perquè sabem que no ens la donaran”, ha criticat.
Els populars han insistit aquest dimecres en les crítiques al govern espanyol en la gestió de la crisi de l’Afganistan. El vicesecretari de Participació del PP, Jaime de Olano, ha censurat que Sánchez no hagi sortit a donar explicacions.

“La responsabilitat d’un president del govern l’obligaria a donar la cara”, com estan fent altres dirigents internacionals, ha afirmat Olano, que ha opinat que l’actitud de Sánchez és “impresentable”. “El silenci és la seva marca”, ha dit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.