Açò és Líthica: Ismael de la Torre i la Tradicional i nova Trova Cubana a Líthica

Aquest divendres dia 20 d’agost a les 20 h actuarà a ses Pedredres de s’Hostal, de Líthica, el cantautor cubà Ismael de la Torre que fusiona la tradicional Troba Cubana amb la Nova Cançó, creant ritmes i sons avantguardistes. Mescla ritmes com la Guaracha, Son, Samba, Pop i tot allò que li despertin sentiments a l’hora de compondre i transmetre un missatge. Cançons i lletres enriquides amb el lirisme poètic que desborda la seva inspiració ens traslladen a la melangia de la seva harmonia contagiosa, i la brillantor d’una veu afinada i alhora suggeridorament trencada.

Una nit de música i ritmes cubans, entre la tradició i la modernitat, entre el ball i l’intimisme d’una veu especial per viure altres mars a les Pedreres de s’Hotal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip