L’Ajuntament d’Alaior reformarà aquest hivern tres importants carrers del centre històric

L’Ajuntament d’Alaior cometrà aquest hivern reformes i millores a tres importants carrers del nucli antic del poble. Es tracta de Sant Diego Vell, Sant Josep i Bisbe Gonyalons.

La millora dels tres carrers inclou la creació d’una nova xarxa de sanejament, la substitució de la xarxa d’aigua potable per una de més moderna, i la remodelació de la xarxa d’aigües pluvials.

Així mateix, es restituiran totes les voreres i paviment, que actualment estan notablement danyats. Les noves voreres seguiran el mateix disseny executat a carrers del centre recentment reformats, com és el cas des Carreró.

D’altra banda, s’aprofitarà perquè als passos de vianants se suprimeixin les barreres arquitectòniques, tenint la calçada i voreres al mateix nivell.

En aquest projecte es dóna prioritat as vianants i a la mobilitat activa, aconseguint uniformitat als carrers més cèntrics.

Els projectes, ja aprovats per l’Ajuntament, estan en fase de preparació per sortir a licitació en els pròxims mesos.

Cal remarcar que la reforma dels carrers de Sant Diego Vell i Sant Josep es dura a terme de forma conjunta, incloent el sector de l’inici del carrer de ses Parres, fins al carrer de sa Bolla.

La remodelació d’aquestes vies és una passa prèvia a la reforma del carrer des Ramal.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, insisteix en el fet que «l’Ajuntament té l’objectiu de seguir modernitzant i adaptant a les noves necessitats tot el nucli històric de la població. D’aquesta manera, reactivem aquestes zones, fent un centre històric encara més atractiu, més segur i amable per l’esplai dels veïns i veïnes i com un atractiu turístic més».

Per la seva banda, Cristóbal Marqués, regidor d’Urbanisme, destaca que «paral·lelament, l’Ajuntament està treballant intensament per poder augmentar les places d’aparcament al poble, esperant que com més aviat millor la creació de nous pàrquings sigui una realitat».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.