El regatista d’Es Nàutic, Felip Moll, a la “Mini Transat 2021” Moll complirà el seu somni de creuar l'Atlàntic en solitari


Arriba l’hora de la veritat, el moment de fer front al gran somni del regatista ‘mini’ del Club Nàutic Ciutadella, Felip Moll; participar en la Mini Transat 2021, a partir del pròxim 26 de setembre. Una regata d’altura que atreu cada dos anys a 90 navegants amb un sol objectiu : creuar l’Atlàntic en solitari, en un veler de 6,50 metres, sense assistència i sense contacte amb terra. I entrant a la recta final de la preparació, el regatista CNC aquesta primera setmana de setembre parteix cap a Les Sables d’Olonne.

La sortida de la Mini Transat 2021 la viurà Felip Moll en una primera etapa fins a La Palma. I aquests dies són dies de feina per el regatista del CN Ciutadella: «Ara he acabat la farmaciola i estic pensant en com organitzar tot el que m’he d’endur a bord, especialment com posar-ho dins bosses per tal de col·locar els pesos en cada moment quan faixi falta» explica Moll.

A la primera etapa de la Mini Transat 2021, que per norma són uns 10-13 dies, és la que al ciutadellenc més complicada li sembla. «Especialment perquè s’ha de creuar el Golfo de Vizcaya, on hi ha molt de tràfic i les condicions meteorològiques poden ser complicades». A més «l’estratègia a la zona és molt important i pot decidir el resultat de la primera etapa».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.