Setmanari El Iris del 3 de d’agost de 1946 Emili Llufriu havia agafat entre Santa Galdana i es Pont de l’Alí, 314 crancs peluts.

A l’edició del Setmanari El Iris del 3 de d’agost de 1946 a la portada hi havia els següents temes: L’editorial tornava a anar dirigida a les queixes dels veïns, aquesta vegada dirigides a les pintades –avui grafitis- que feien els al·lots a les parets de les cases del nucli antic, inclús pintant aquelles façanes que recentment havien estat reformades pels seus propietaris. També a la portada es parlava de l’exposició d’art d’Alaior amb una breu entrevista a Nicolau Pons, secretari municipal. S’iniciava una secció sobre la caça esportiva i es parlava de caceres que costaven fortunes i llavonces permeses com la del Cóndor.

L’Ajuntament de Ciutadella retia homenatge a José María Ruiz Manent, recentment nomenat Fill Il·lustre de Ciutadella i que també havia estat designat al càrrec del Consell Nacional d’Acció Catòlica.

El Club Nàutic de Ciutadella anunciava la seva segona excursió marítima després de l’èxit obtingut amb la de Cala Galdana. El lloc escollit era la platja des Bor, a La Vall. Els excursionistes hi anirien amb les barques de Manuel Pérez.

El 10 de juliol de 1946 era batiada a la Catedral la filleta Esperança Fuxà Lluch, filla de Joan i Esperança. Van ser els seus padrins la seva àvia materna, Maria Moll Torres i el seu conco, Josep Gelabert.

N’Emili Llufriu havia agafat entre Santa Galdana i es Pont de l’Alí, des de la 1 a les 5 de la matinada un total de 314 crancs peluts.

El jugador de futbol ciutadellenc, Serra I, fitxava pel Badalona.

A la secció Mirador Local es parlava de les modalitats de pesca i en particular de la pesca de la variada. El pescador afeccionat Rafel Mascaró Català parlava de les seves captures.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *