Actes 8 Març

Les carns a la brasa de Sa parrilla des Lago

L’estiu és també temps de carns a la brasa i a la nostra illa en tenim bones opcions tant per fer a casa com a restaurants especialitzats, com és el cas de Sa parrilla des Lago, del Grupo Moga, que ha transformat en una parrilla de qualitat el fins ara Grill El Toro Negro, al Port Esportiu de Cala en Bosch.

Una aposta per la qualitat i les carns locals, especialment la vedella de Menorca és el que trobarem a aquest renovat restaurant on podem escollir també un ampli ventall d’entrants, tapes, i també dues interessants propostes de menú per al migdies. També destacar la seva bodega, ben estructurada i amb diferents DO nacionals a més de vins de Menorca com els de Binitord,  Binifadet i Torralbenc.

Si volem compartir entrants amb un toc de menorquinitat, tenim la fondue de formatge de Menorca o la parrillada de verdures del seu hort. També recomanar la seva ensalada de tomàtiga de Menorca amb ventresca de tonyina, el carpaccio de vaca “Wagyu de Menorca amb ruca i formatge vell de l’illa o les croquetes de sobrassada de Menorca. L’especialitat de la casa, pel que fa als entrants, és el moll d’os de vedella de Menorca amb tàrtar de tonyina vermella.

Carns premium

La carn de Menorca és el segell d’identitat de Sa parrilla des Lago, i la vedella vermella de Menorca n’és la protagonista en forma d’entrecote de llom baix amb una maduració de 30 dies; el tataki de Waygu de Menorca o la mitjana de vedella vermella ecològica de Menorca amb 600g de pes. Altres talls de carn són el llom alt de vaca Simmental amb una maduració de 40 dies, entranya d’angus, també amb 40 dies de repòs, el filet de vedella de raça Charolesa amb 20 dies de maduració, el T-Bone steak de Black Angus amb 40 dies de maduració i com especialitats el “txuletón” de vaca gallega amb 1,2 quilos de pes, amb 50 dies de repìs i el Tomahawk, també d’1,2 quilos amb vaca de raça Charra, de Salamanca i també amb 50 dies de maduració que es fileteja davant el client i s’acaba de cuinar a taula damunt una planxa de ferro fus.

A més de la vedella, hi trobarem especialitats com l’espatlla d’anyell de Menorca al forn amb aroma de romaní; el ventall de porc ibèric Maldonado a la graella amb salsa de formatge de Menorca i el pollastre a la graella amb romesco. Els que optin per al peix poden escollir entre el calamar de Menorca a la graella o el bacallà amb salsa de porros i ametlles.

La fast good també hi està present mitjançant les costelles a l’estil americà, el que es coneix com a “Ribs” que es cuinar amb diferents salses. També destaca la seva hamburguesa de 200 g amb carn de vaca Waygu espanyola.

Als migdies s’ofereixen dos menús, un d’especial al preu de 38 euros on es comparteixen a taula unes croquetes de pop, porros al caliu amb romesco i com a plat principal una paella de “txuletón” i de postres el seu pastís de formatge.

Hi ha també un altre menú al preu de 20 euros amb diferents primers, segons i postres a escollir. Entre els entrants destacar la graellada de verdures o els ous estrellats amb sobrassada i com a segons des de l’entranya de Black Angus al mig costellar de porc o una paella de bolets, costelles i gambes.

Per acabar diuen que no hi ha millor que un bon postre, i als restaurants del Grupo Moga hi trobam la seva tarta o pastís de formatge, que té fama, no sols a Menorca, sinó que es diu que és la millor tarta de formatge o cheesse cake del món.

Aquesta és una de les apostes del Grup Moga en la renovació de la seva imatge i per l’aposta pel producte de Menorca i la sostenibilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.