Moments d’Art a Alaior: poesia, música i pintura a un mateix escenari

El claustre del convent de Sant Diego (Pati de sa Lluna) acollirà demà dimecres 25 d’agost a les 20:30h, al grup Moments d’Art, un muntatge de poesia, música i pintura, en el marc del programa cultural ‘Estiu Viu’.

Moments d’Art és un grup d’artistes de diferents poblacions, amb una alta representació alaiorenca, que s’uneixen per oferir al públic un engrescador espectacle on conviuen, en un mateix espai i en directe, pintura, poesia i música.

El grup ja ha actuat a diferents indrets de les illes i Catalunya, aconseguint sempre gran èxit a totes les seves representacions. Cal destacar que aquesta és la tercera vegada que actuen a Alaior (la primera edició va ser el 2018, i la segona el 2019).

Moments d’Art està format per Joana Bagur, poetessa, Lluís Amaré, pintor, Pau Sintes, pintor, Joana Melià, cantant i el músic Joshua Borràs. Aquest estiu els acompanya també l’extraordinària veu lírica d’Àngels Bagur, juntament amb el mestre Antoni Pons Morlà al piano.

Organitzat per la galeria Pinzellades d’Art, amb el patrocini i col·laboració de l’Ajuntament d’Alaior, serà de taquilla inversa. És a dir, l’espectador decideix quant vol pagar per l’espectacle, una vegada finalitzat l’esdeveniment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip