Menorca Talaiòtica - Unesco

Cuina nostra: Conill amb grevi Per Bep Al·lès

Tià de conill amb cebes

Ingredients: 1 conill, 1 llimona, 1 got de vi blanc sec, 1 got d’oli, 1 cullerada de grevi, all i julivert picats, pebre bo, sal i sèu de porc.

Elaboració: Tindrem un conill tallat a troços i el posarem dins una palangana o llauna fonda. Mesclarem el grevi amb el vi i reservam. Regam els talls de conill amb el suc de llimona, després amb l’oli i finalment amb el grevi dissolt amb el vi blanc, i deixam macerar entre dues i tres hores a un lloc fresc. Ara ho podem fer a la gelera. Passat aquest temps, posarem una bona cullerada de sèu dins una paella, i quan es fongui hi fregirem els talls de conill fins que quedin ben dauradets, a foc dolç.

Podem acompanyar aquest plat amb patates fregides o bé amb monyaco fregit, encara que també hi mariden bé unes cebes caramelitzades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.