Amaral visita el Centre de Recuperació de Fauna Silvestre del GOB-Menorca

En la seva recent visita a Menorca, Eva Amaral i Juan Aguirre es van interessar per visitar el Centre de Recuperació de Fauna del Gob. Van demostrar gran preocupació per la conservació de la fauna i van alliberar un milà recuperat pel centre.

Amaral va actuar a Menorca en el marc de l’Splendid Festival del Teatre Principal de Maó, en col·laboració amb el Cicle Sons de Nit de Fonart. Va ser tot un plaer per l’equip del Centre de Recuperació acollir-los a les seves instal·lacions, i rebre el seu suport a la feina que dia a dia van fent per la fauna de Menorca.

Des del GOB es va aprofitar l’ocasió per alliberar un milà que havia ingressat al Centre. Era un poll abandonat pels pares, que encara no volava i tenia símptomes d’intoxicació per raticides, amb hemorràgies pulmonars. Les cures veterinàries van aconseguir salvar-lo, i al Centre havia après a volar i a sobreviure perfectament en llibertat.

El Centre de Recuperació es pot visitar també de dilluns a dissabte a partir de les 18 h. L’hospital d’animals s’integra de manera opcional dins la visita a les Pedreres de s’Hostal de Líthica.

El Centre de Recuperació de Fauna Silvestre funciona gràcies al conveni del GOB amb el COFIB, entitat que s’encarrega de la recuperació de la fauna silvestre a les Illes Balears. També compta amb l’ajuda del Consell Insular, a través de l’Agència Menorca Reserva de Biosfera, i dels ajuntaments de Ciutadella, Maó, Es Mercadal, Ferreries, Sant Lluís i Es Castell, i d’algunes empreses col·laboradores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.