Avança el procés de licitació per al nou contracte de transport aeri per cobrir l’OSP Maó -Madrid Divendres dia 20 d'agost de 2021 va finalitzar el termini per presentar propostes

La Direcció General de Transport Marítim i Aeri del Govern de les Illes Balears ha mantingut diverses reunions amb la Direcció General d’Aviació Civil per tal de requerir que la licitació i formalització d’aquest nou contracte es faci amb l’antelació i la celeritat suficient per permetre que, abans de l’entrada en vigor del contracte, la companyia guanyadora pugui posar a disposició dels passatgers les places disponibles en un termini adequat per la comercialització dels bitllets d’avió.
Així doncs, en aquests moments només s’ha presentat una companyia, la mateixa que ha fet darrerament aquesta ruta: Iberia, L.A.E. S.A. Operadora Sociedad Unipersonal, Air Nostrum, Líneas Aéreas del Mediterráneo S.A.

Aquesta setmana s’obre la mesa de contractació, en la que estudiaran la documentació administrativa i la documentació tècnica, i la setmana que ve s’estudiarà la documentació econòmica i es valorarà la proposta de la companyia.

Tenint en compte raons d’interès públic previstes en l’article 119 de la llei 9/2017. De 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic, aquest expedient de contractació va ser declarat de tramitació urgent per el Minsterio de transportes, Movilidad y Agenda Urbana. Donat que la tramitació es fa mitjançant el procediment obert accelerat, i que només una empresa ha presentat documentació, es preveu que no se superin els terminis i es conclogui d’aquí a poc temps el procediment.

Una vegada resolt el concurs, s’espera que ben aviat la companyia ja pugui oferir als passatgers places en aquesta ruta Menorca-Madrid en règim d’OSP. Des del Govern se seguirà en contacte amb aquesta empresa just sigui ferma la proposta d’adjudicació per tal d’accelerar la gestió de les places oferides, donada la gran demanda social que té aquesta ruta per Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Xuroa Menorca
Ajudes lloguer 2021
Prevenció d'incendis forestals a zones habitades, Govern Balear
Vacuna't del grip