Ja es pot consultar el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible des Castell

Ja s’ha publicat al taulell d’anuncis de l’Ajuntament el  Pla de Mobilitat Urbana Sostenible des Castell (PMUS), que l’Ajuntament ha encarregat a l’empresa Doymo. 

Ara, el document romandrà en període de consulta pública prèvia durant quinze dies, fins al dia 9 de setembre, per tal que tothom qui ho vulgui el pugui consultar. 

Després, el document es durà al Ple municipal de finals de setembre per a la seva aprovació inicial, i s’obrirà un nou període de trenta dies, durant el qual es podran presentar al·legacions.  

L’objectiu és que el PMUS es pugui aprovar definitivament durant el mes d’octubre. 

Pla de Mobilitat Urbana Sostenible des Castell

El Pla de Mobilitat Urbana Sostenible des Castell és un document que recull les mesures necessàries per a donar resposta al moment que vivim, definint un nou model de mobilitat, on el vianant prengui un paper prioritari, en benefici de tots els ciutadans des Castell.

El Pla recull un conjunt d’actuacions que tenen com a objectiu la implantació de formes de desplaçament més sostenibles, prioritzant la reducció del transport individual en benefici dels sistemes col·lectius i d’altres modes no motoritzats de transports i desenvolupant aquells que facin compatibles creixement econòmic, cohesió social, seguretat viària i defensa del medi ambient, garantint, d’aquesta manera, una millor qualitat de vida per als ciutadans. 

Participació ciutadana

Per a l’elaboració del Pla, s’han dut a terme diverses reunions de participació ciutadana, obertes a tota la ciutadania, i s’ha recollit informació a peu de carrer i mitjançant enquestes telefòniques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.