Actes 8 Març

Afers Socials convoca les ajudes per a projectes de prospeccions a països del Sud per al 2021

La Conselleria d’Afers Socials i Esports ha publicat aquest dijous la convocatòria d’ajuts per executar projectes de prospeccions per a l’any 2021 en els països del Sud, segons les prioritats que preveu el Pla Director de la Cooperació de les Illes Balears 2020-2023.

La finalitat de la convocatòria és ajudar a les entitats de les Illes Balears a desplaçar personal tècnic fins als països empobrits per tal d’identificar les necessitats sobre el terreny, generar el coneixement necessari i redactar en el futur proper un projecte de cooperació que estigui plantejat des de la realitat de les comunitats implicades en el projecte. D’aquesta manera es facilita la participació dels agents socials dels països del Sud, els quals han de tenir un paper protagonista en la planificació de les polítiques de cooperació que es fan a les Illes Balears.

L’import màxim que es destina a aquesta convocatòria és de 70.000 euros.

En són beneficiaris les entitats jurídiques privades sense ànim de lucre radicades a les Illes Balears que duguin a terme activitats en matèria de cooperació per al desenvolupament i solidaritat.

El termini per presentar les sol·licituds és de 30 dies hàbils comptadors des de l’endemà d’haver-se publicat aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, dijous 26 d’agost.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.