Setmanari El Iris del 10 de d’agost de 1946

Degà de la prensa escrita de l'Illa

A l’edició del Setmanari El Iris del 10 de d’agost de 1946 a la portada hi havia els següents temes: L’editorial posava de manifest la manca d’una Càmera Agrària o de Comerç a la nostra ciutat per a evitar desplaçaments a Maó. Havia començat la temporada de caça. Es parlava ja de la importància de les cisternes per a recollida d’aigües i també perquè als mesos d’estiu eren emprades com a geleres. Havia estat una bon temporada de síndries i melons i les botigues n’anaven plenes. Els preus oscil·laven entre els 35 i 70 cèntims de pesseta el quilo.

El governador militar de Balears, el capità general Carlos Asensio, visitava Ciutadella i es reunia amb el batle, el bisbe Pascual i visitava les instal·lacions militars del nostre terme.

Tomàs Gonyalons era el secretari de la Diputació de Barcelona i passava les seves vacances d’estiu al lloc de Son Eloy.

El Ciudadela i el Menorca estaven gestionant la visita del C.F. Barcelona a la nostra illa, mentres que l’Espanyol de Barcelona havia disputat dos partits de futbol al camp de “Los Pinos” a Alaior.

A la secció de campions de pesca, es parlava de Josep Seguí Serra, expert pescador de salpes. Entre les seves pescades destacava una de 55 salpes amb un pes total de 22,5 quilos a una pesquera des Cap d’Artrutx.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *