Maria del Carmen Iglesias, nova directora gerent de l’Escola Balear d’Administració Pública

El Consell de Govern ha aprovat, a proposta de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, el nomenament de Maria del Carmen Iglesias Manjón com a nova directora gerent de l’Escola Balear d’Administració Pública.

Iglesias és llicenciada en Economia per la Universitat de les Illes Balears, en l’especialitat d’Economia Financera, i funcionària de carrera de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears des de 2005. Compta amb formació en Gestió Pressupostària i Comptabilitat Pública, Gestió Econòmica d’Entitats Locals i Contractació Pública. D’altra banda, té una dilatada experiència en llocs de direcció i gestió a l’àmbit de l’Administració, tant local com autonòmica.

Ha estat directora insular d’Hisenda i Pressupostos del Departament d’Hisenda i Funció Pública del Consell de Mallorca (2019), secretària tècnica d’Economia i Hisenda del Departament d’Economia i Hisenda del Consell de Mallorca (2018-2019), tinent de batle d’Economia, Ocupació i Innovació de l’Ajuntament de Calvià (2015-2018) i cap de gabinet de la Conselleria de Treball i Formació (2007-2008).

La tasca de la nova directora gerent serà millorar la formació i la capacitació dels empleats públics de la comunitat autònoma de les Illes Balears i gestionar la selecció, la provisió i la promoció del personal al servei de l’Administració de la nostra Comunitat Autònoma, amb la finalitat d’incrementar l’eficiència i l’eficàcia del servei públic i, d’aquesta manera, la satisfacció de la ciutadania. A més a més, entre els seus principals objectius es troba la disminució de la temporalitat per davall del 8 % mitjançant els processos de selecció que es faran del 2022 al 2024.

L’EBAP vol ser la institució de referència a les Illes Balears en la formació contínua dels empleats públics, de tal manera que aquesta formació es conformi com la base necessària per a la consecució de la promoció i la carrera professional i, per tant, com a element motivador principal en la professionalització de la funció pública.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.