Roser Román, nova directora insular d’Habitatge, Voluntariat i Participació Ciutadana Substitueix a Paula Ferrando 

L’arquitecte Roser Román ha assumit aquest dimarts de manera oficial la direcció insular d’Habitatge, Voluntariat i Participació Ciutadana en substitució de Paula Ferrando, que ja havia anunciar les seves intencions d’abandonar el servei públic abans de l’inici de l’estiu.

D’aquesta manera, Unides Podem (UP) culmina un traspàs de competències sincer, tranquil i exemplar. Román ha comptat en tot moment amb l’ajut de Ferrando, setmanes que han servit per posar al dia de totes les qüestions cabdals que afecten a la direcció insular.

Román encapçalarà reptes com el Pla Menorca Illa Pilot d’Agenda Urbana, el projecte europeu Regenerate, i les accions per a garantir un habitatge digne. També gestionarà les ajudes contra la pobresa energètica, l’Oficina Insular d’Habitatge i els primers pisos d’emergència habitacional del Consell.

Desde UP agraïm la feina duta a terme per Paula Ferrando que durant els dos primers anys de legislatura ha liderat i enfortit les àrees de gestió i ha expandit les competències amb l’Agenda Urbana de Menorca o la renovació d’habitatge en eficiència energètica.

El traspàs arriba després d’uns mesos d’aprenentatge de Roser Román, la persona idònia per a substituir a Ferrando i finalitzar la feina engegada amb il·lusió i professionalitat. Cal recordar que aquest departament és un dels estaments que tindran més rellevància a la pròxima dècada gràcies a l’impuls de l’Agenda Urbana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.