Eremus Ecològic Roure, 100% Ull de Llebre de la DO Ribera del Duero Espai patrocinat per Vinum Menorca

Gràcies a Vinum Menorca aquesta setmana us recomanam un vi ecològic 100% Ull de Llebre de la DO Ribera del Duero. Es tracta de l’Eremus Ecològic Roure del celler Páramo Arryo a Pedrosa del Duero, Burgos. És un vi que no ha estat sotmès a processos agressius d’estabilització. Té una criança de 4 mesos en barrica i la Guia Peñín l’hi ha donat 88 punts

Nota de tast

Aspecte: Brillant color vermell guinda amb ribet rubí.

Nas: Abundant presència de fruita en perfecte harmonia amb aromes especiats.

Boca:  Pas per boca amable, saborós, harmònic i molt equilibrat.

Maridatge

Llenques de cuixa d’anyell a baixa temperatura en cocotte. Foto: Bep Al·lès©

Perfecte com acompanyament de carns, pasta, llegums i peixos blaus.

Pollastre cuinat al forn amb cocotte. Foto: Bep Al·lès©

Pollastre cuinat en cocotte a baixa temperatura, garrons de porc a la cervesa, costelles de be al forn amb patates i tomàtiga, porcella confitada a baixa temperatura, mitjana de vedella vermella al caliu, conill amb cebes o llom amb salsa de bolets.

Tomàtiga plena de carn. Foto: Bep Al·lès©

Espaguetti a la carbonara, macarrons a la bolonyesa, macarrons amb grevy, lasanya de carn, raviolis a la putanesca, canelons de rostit amb beixamel de bolets, pizza vegetal o de pernil salat. També hortalises plenes de carn com cebes, albergínies, carabassonets o tomàtigues.

Mongetes amb botifarra, ciurons amb costella pelada i botifarró negre, llenties amb botifarró blanc, ciurons amb bacallà, mongetes amb arròs…

Zamburinyes a la graella. Foto: Bep Al·lès©

Sardines i verats al caliu, zamburinyes a la graella, morruda al forn amb patates, pagells fregits, salmó marinat, tataki de tonyina, emperador a la graella amb salsa de pebre, tàrtar de salmó.

Si voleu saber més d’aquest vi ecològic i especial, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.