Actes 8 Març

Medi Ambient selecciona 39 projectes de 22 entitats en la convocatòria anual d’ajudes a les activitats d’educació ambiental

La direcció general de Residus i Educació Ambiental ha seleccionat 39 projectes en el marc de la convocatòria anual de suport a l’educació ambiental. Les destinatàries són 22 entitats que han presentat projectes per a realitzar activitats relacionades amb la conservació de la biodiversitat, la reducció de residus i el consum responsable d’aigua.

Les majoria de les activitats subvencionades tenen a veure amb la divulgació dels valors naturals presents a l’arxipèlag, la protecció d’espècies protegides com la posidònia, així com la conservació i vigilància d’aus amenaçades. S’han seleccionat, a més, activitats relacionades amb els canvis d’hàbits per a reduir el consum i la utilització de productes d’un sol ús, l’estimulació de conductes individuals respectuoses amb el medi ambient i la reducció de la petjada ecològica. Altres propostes referides se centren en la reducció del consum d’aigua, la prevenció d’incendis forestals, la promoció de l’agricultura ecològica i el coneixement dels usos tradicionals de les plantes.

Enguany la quantia dedicada a la convocatòria de subvencions ha estat de 120.000€, un 16 % més que l’any passat, i s’han seleccionat 39 projectes, enfront els 36 del passat concurs, que s’han d’executar com a tard fins a finals d’any.

El director general de Residus i Educació Ambiental, Sebastià Sansó, ha assenyalat «la importància d’una convocatòria destinada a fomentar els valors ambientals entre els més joves» i s’ha mostrat «molt satisfet» de l’increment d’activitats seleccionades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.