Mina El Hammani: “Menorca m’ha sorprès moltíssim i espero gaudir-la molt més en el futur” L'actriu i model compta amb més de 6 milions de seguidors a Instagram

“És la primera vegada que visit Menorca i ha estat increïble”. Així de contundent s’expressava l’actriu Mina El Hammani després d’haver gaudit d’uns dies de vacances en el Ressort hotel Suites del Lago 5 * situat a Cala en Bosch, Ciutadella.

La coneguda actriu espanyola d’ascendència marroquina, famosa pel seu paper, entre d’altres, de Nadia en la sèrie de Netflix ‘Elite’, ha assegurat que “Menorca m’ha sorprès moltíssim, no la coneixia, és la primera vegada que la visito i espero gaudir-molt més en el futur “. En aquest sentit la també model, que compta amb més de 6 milions de seguidors a Instagram, ha explicat que el que més li ha agradat de l’illa és “la seva gent, l’energia que transmeten i la pau que irradien les seves platges, el seu entorn i el seu paisatge “. “M’ha donat molta pena haver de marxar, han estat uns dies increïbles” ha conclòs.

Mina El Hammani ha estat, concretament, quatre dies a Menorca i ho ha fet allotjada en el ressort hotel 5 estrelles Suites del Lago, situat a Cala’n Bosch, Ciutadella. L’actriu ha pogut gaudir d’uns curts però intensos dies de vacances en aquest hotel de luxe ecològic on la decoració ‘made in Menorca’ està cuidada fins a l’últim detall i la sostenibilitat és la seva principal bandera.

Respecte a l’hotel, l’actriu ha assegurat que “Suites del Lago ha estat un encert total perquè necessitava, després d’haver estat treballant tot l’estiu, descansar de veritat i aquí ho he aconseguit”.

Sense cap dubte, ha dit El Hammani, “el que més m’ha agradat de Suites del Lago han estat, a més dels seus berenars increïbles, les seves al·lucinants instal·lacions amb una talaiòtic pool espectacular. Mirés on mirés era com estar al paradís “.

Un altre dels aspectes que més li han agradat a la també actriu de sèries com El Internado o El Príncipe, ha estat “la seva gent, el seu equip, són tots súper agradables” ha dit. Gràcies a ells, ha afegit, “he passat uns dies on he pogut desconnectar i estar molt a gust i això ha estat gràcies a el personal de Suites del Lago”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *