Presentat el Torneig ‘COpizza Ciutat de Maó’.

Miquel Àngel Maria, conseller d’Esports de Consell Insular de Menorca; Àngel Cardona, director insular d’Esports, i Héctor Pons, batle de Maó han donat la benvinguda als equips participants al Torneig ‘COpizza Ciutat de Maó ‘. Integrants de l’Hestia Menorca, Coosur Reial Betis i Gran Canària s’han reunit amb els representants de l’Ajuntament de Maó, patrocinador de l’torneig juntament amb COpizza della Fondazione, i del Consell Insular de Menorca

Hector Pons ha expressat la seva satisfacció pel que suposa per a Maó un esdeveniment com aquest torneig en el marc de les seves festes patronals. “És un plaer rebre a aquests equips, un menys dels que ens hauria agradat pels motius ja sabuts, però crec que en aquestes festes diferents és una bona opció aquesta vessant esportiva que implica la volta aquí d’equips de categoria ACB, que tants anys ens va donar èxits a Menorca, i també que aquest mes de setembre es vagi allargant en l’econòmic i el turístic, i que l’activitat econòmica lligada al turisme no únicament el de sol i platja sinó al de l’esport, la natura i la resta de possibilitats que tenim “, ha explicat l’alcalde, que ha finalitzat agraint la tasca de l’Hestia Menorca i la Fundació Hestia.

Per la seva banda, en nom del Consell, Àngel Cardona ha qualificat d’alegria el torneig. Després de lloar la capacitat de reacció del Club després de la baixa del Palmer Ànima Mediterrània Palma i d’agrair a totes les entitats que han possibilitat el torneig, el director insular ha manifestat que “a més del vessant turística i econòmica, esportivament cal prémer perquè Menorca pugui tenir el que ha tingut molts anys i tanta vida a donat a l’esport en general. Des del Club s’estan esforçant per això i des del Consell ajudarem en la mesura de les nostres possibilitats, per donar cabuda a tot el que s’impulsi des del Club, el Consorci, amb l’ajuda de l’Ajuntament de Maó “.

Un aperitiu cortesia de ‘Time Out by Tomás Cheff’ ha posat punt i final a la recepció institucional del triangular que es completarà amb els partits entre Hestia Menorca i Coosur Reial Betis, aquest dijous a les vuit i, finalment, Gran Canària i Coosur Reial Betis, a la gran final del torneig, el dia 10, a les mateixa hora. El torneig ‘COpizza Ciutat de Maó’ suposa el punt de partida de la pretemporada de l’Hestia Menorca i ha estat inclòs en el programa de les festes de la Mare de Déu de Gràcia 2021. Compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Maó i COpizza della Fondazione , i la col·laboració de Menorca Illa de l’Esport, Set Hotels, Energia Menorca i Central d’Autocars.

Torneig ‘COpizza Ciutat de Maó’: el compromís de l’Hestia Menorca amb Maó i la salut mental

El torneig COpizza Ciutat de Maó és l’expressió de l’compromís de l’Hestia Menorca amb Maó, ciutat que acull al Pavelló Menorca i que dóna suport a diferents projectes de el Club Bàsquet Menorca, i amb la tasca en pro de la salut mental que desenvolupa la Fundació Hestia.

Des dels seus inicis, l’Ajuntament de Maó, ha col·laborat amb el Club Bàsquet Menorca, a qui dóna suport en el manteniment de l’Pavelló Menorca i en la realització d’activitats vinculades a la formació de nens i joves, i d’esdeveniments que puguin contribuir a dinamitzar el teixit econòmic i social de la ciutat, cas del Torneig ‘COpizza ciutat de Maó’ o Grupotel Menorca Basketball Week, celebrada el passat mes de juny.

COpizza della Fondazione és una iniciativa de Fundació Hestia orientada a la integració laboral de persones amb malaltia mental en el procés d’elaboració de COpizzas artesanes. Aquesta iniciativa té una gran vinculació amb Menorca, ja que reforça l’esperit de l’#MatealEstigma que emmarca el patrocini de l’Hestia Menorca.

Així mateix, la definició i disseny de la seva imatge corporativa s’ha portat en part des de Menorca, on ha començat el seu desplegament comercial gràcies a Distribucions JJ Carreras; Cooperativa Sant Crispín a Alaior i Es Migorn; La Finestra Gourmet, Can Gari (Plaça Eivissa) i Súper Sa Plaça a Maó; Supermercat S’Uestra a San Lluís; Cas Tix a Sant Climent; Can Dingus a Fornells; i, Nou Mercat a Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *