‘Vora Mar amb Rosa Blanca’, la nova experiència gastronòmica de xef Santi Taura en un enclavament únic a l’aire lliure Es celebrarà els dies 2 i 3 d'octubre en un enclavament únic de litoral de Llucmajor datat de el s. XVI que conserva una estreta història sobre la pesca local

Amb la intenció de seguir redescobrint els sabors de l’illa, Cervesa Rosa Blanca estrena una nova experiència gastronòmica i musical, ‘Vora Mar amb Rosa Blanca’. El xef, Estrella Michelin, Santi Taura dissenyarà exclusivament per a l’ocasió el menú a partir dels productes frescos del pescador Gori Mayol i maridat amb la Hoppy Lager de Rosa Blanca. La nota musical la posarà el directe de Júlia Colom, artista local que manté les tradicions vives a través dels seus temes. Tot això els dies 2 i 3 d’octubre en un lloc únic de litoral de Llucmajor datat de el s. XVI amb una història estretament lligada a la mar.

L’experiència gastronòmica creada pel tàndem xef-pescador que formen Santi Taura i Gori Mayol aproparà als assistents de ‘Vora Mar amb Rosa Blanca’ l’autèntic sabor dels peixos de temporada de l’illa.

Santi Taura, xef amb Estrella Michelin i dos Sols Repsol, ha d’elaborar el menú inspirant-se en els seus principis de creativitat i gaudir, a partir del producte fresc proposat per Gori. Ens avança Santi, ‘quan provis els meus plats, et recordaran qualsevol cosa que hagis viscut amb la teva àvia, avi o mare. Això no ho puc aconseguir amb un producte que no sigui d’aquí. Ho faig amb un producte que s’hagi cultivat en aquestes terres, que hagi crescut en aquest mar … que sigui un producte que tingui memòria ‘.

Plats com la panada de peix roquer o la llampuga amb pebres es podran degustar en aquesta experiència gastronòmica única.

La nota musical de l’experiència la posarà l’acústic de Júlia Colom, artista natural de Valldemossa que amb 24 anys ja ha portat la seva música a Nova York, Portugal, Índia o França. En el seu estil conviuen el jazz, la cançó mediterrània, el bolero americà i la música popular i tradicional mallorquina. ‘És important treure-li la pols a aquest patrimoni musical tan important que tenim i desestacionalitzar-“, afirma l’artista.

‘Vora Mar amb Rosa Blanca’ se celebrarà al litoral de Llucmajor, al sud de Mallorca, en una ubicació que els assistents només coneixeran uns dies abans de l’esdeveniment per seguir preservant el seu entorn natural.

Un paratge únic als peus de la mar que causa del seu valor arquitectònic (segle XVI) i antropològic està catalogat com a Bé d’Interès Cultural (BIC), envoltat de l’aroma a pi, la brisa marina i la llum de la posta de sol.

L’experiència tindrà lloc el cap de setmana de el 2 i 3 d’octubre de 13 a 17.30h i es podrà reservar plaça a la web oficial de Rosa Blanca (cervezarosablanca.es/VoraMar).

‘Vora Mar amb Rosa Blanca’ compta amb totes les mesures de seguretat i higiene per afavorir el gaudir màxim de l’esdeveniment a tot el seu equip i assistents.

www.cervezarosablanca.es/voramar

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.