Torrico i Sintes guanyen el Campionat Social de Pesca de Raors d’Es Nàutic

Les aigües de Ciutadella presentaven aquest dissabte un aspecte preciós i és que es va disputar la segona prova del Campionat Social de Pesca de Raors 2021 del Club Nàutic Ciutadella, un trofeu patrocinat per  Ca n’Álvaro.

El binomi CNC José Torrico i Pedro Sintes es va endur dissabte la primera posició de la segona i definitiva prova amb 78 peces i 4.215 kg; segon classificat d’aquesta jornada en va ser l’embarcació Laramar de Josep Camps amb 76 peces i 4.106 kg i tercer Selarroc de José Corrales amb 76 peces i 3.540kg. La Peça Major es manté per l’embarcació IV Mariners de Juanmi Llompart

D’aquesta manera el podi final del Campionat Social de Pesca de Raors 2021 del CN Ciutadella queda amb José Torrico com a primer classificat, amb un total acumulat de 7.805kg; segon Aiton II de Toni Juan Allès amb 6.794kg i tercer Selarroc de José Corrales amb 6.550kg.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *