“A Food and Love Story” guanya un premi al certamen internacional Food Film Menu de l’IGCAT

El curtmetratge menorquí ‘A Food and Love Story’, de Bendito Films, ha estat un dels guanyadors del certamen internacional ‘Food Film Menu’, a dins de la categoria d’Experiències relacionades amb el menjar. La peça audiovisual ha estat impulsada pel departament d’Economia, com a stakeholder de la candidatura ‘Menorca regió Europea de Gastronomia 2022’.

El certamen, promocionat per l’Institut Internacional de Gastronomia, Art, Cultura i Turisme (IGCAT), té com a objectiu principal crear consciència sobre la importància de la diversitat cultural i gastronòmica com un pas cap a la prevenció del canvi climàtic. Per altra banda, també vol promocionar les Regions de Gastronomia, promoure els aliments locals i productes artesanals en l’àmbit internacional i, per últim, animar a joves directors de cinema a convertir-se en ambaixadors de les seves regions.

El ‘Food Film Menu’ inclou 8 categories: regions de gastronomia, joves xefs europeus, experiències relacionades amb el menjar de les regions de gastronomia, rutes gastronòmiques, entorn i gastronomia, noves tendències gastronòmiques, gastronomia i els objectius de desenvolupament sostenible, i el candidat mundial de les regions de gastronomia.

Els guanyadors de cada categoria han estat seleccionats per un comitè de l’IGCAT, experts en gastronomia, cultura i el sector audiovisual. Els films guanyadors seran projectats en diferents festivals de cinema d’Europa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.