Brussel·les capta 9.000 milions d’euros en la quarta emissió per finançar el fons de recuperació

ACN Brussel·les .- La Comissió Europea ha captat aquest dimarts 9.000 milions d’euros en la quarta emissió de deute per finançar el fons de recuperació. En aquest cas es tracta d’un bo a set anys amb venciment el quatre d’octubre del 2028. Segons ha informat l’executiu europeu, aquesta emissió de deute també ha tingut una gran demanda, per sobre dels 103.000 milions d’euros, més d’11 vegades més de l’emès. Amb l’operació d’aquest dimarts la Comissió Europea ja ha captat 54.000 milions d’euros per finançar el fons de recuperació. El pla de l’executiu europeu preveu captar uns 80.000 milions d’euros aquest any i uns 800.000 milions d’euros fins a finals del 2026.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *