El govern espanyol amplia al 30 de setembre el termini de cobertura de les ajudes directes a autònoms i empreses

ACN Madrid .- El govern espanyol ha ampliat al 30 de setembre el termini de cobertura de les ajudes directes a autònoms i empreses. El Consell de Ministres d’aquest dimarts ha modificat el decret del fons de 7.000 milions d’euros, que ja s’havia modificat per incloure-hi més sectors, que només contemplava cobrir amb les ajudes deutes i costos fixos registrats fins al 31 de maig. El nou text també aclareix que es podran incloure les pèrdues comptables generades durant el període de cobertura, un cop satisfets els deutes. Les modificacions permetran a les autonomies que encara tinguin recursos assignats realitzar noves convocatòries el que queda d’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *