JxCat pregunta al govern espanyol què opina del processament per terrorisme “sense indicis provats” dels 13 CDR

La candidata de JxCat al Congrés, Míriam Nogueras
ACN Madrid .- Junts per Catalunya ha presentat un seguit de preguntes al Congrés dels Diputats amb petició de resposta escrita del govern espanyol en què, entre d’altres, demana l’opinió de l’executiu sobre el processament per terrorisme “sense indicis provats” dels 13 CDR que l’Audiència Nacional envia a judici. “Considera el govern que aquests fets contribueixen a desjudicialitzar el procés i resoldre el conflicte politic amb Catalunya?”, pregunta la diputada Míriam Nogueras en representació de la seva formació. També pregunta quina informació té l’executiu sobre el “muntatge policial articulat per la Guàrdia Civil” a l’Operació Judes “per aparentar i atribuir conjuntures terroristes” als CDR.
La diputada de JxCat també pregunta a l’equip liderat per Pedro Sánchez quina “consideració” li mereix la decisió del jutge instructor del cas, Manuel García-Castellón, sobre el qual també pregunta “quins expedients disciplinaris coneix el govern en els quals s’hagi instruït al magistrat per una falta disciplinària lleu, greu o molt greu, per vulnerar les garanties establertes a la Llei Orgànica del Poder Judicial”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *