Martí March participà al plenari del Departament d’Inspecció Educativa

El conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, va assistir aquest dilluns a la reunió del plenari de la Inspecció Educativa de les Illes Balears. La sessió, presidida per la cap del Departament, Camila Tudurí, va servir per fer balanç de la feina feta el curs passat i per debatre alguns dels reptes del proper curs 2021/22.

En concret es va remarcar el caràcter extraordinari del curs 2020/21, marcat per la convivència amb la pandèmia, i des de la Inspecció es va destacar el treball d’assessorament als equips directius i docents tant en els plans de contingència i les mesures de prevenció com amb la semipresencialitat i l’atenció a la diversitat. També es va fer molta de feina en la priorització del treball competencial i la definició d’objectius essencials, a més de la digitalització.

Quant als reptes del proper curs 2021/22 es preveu mantenir la tasca d’assessorament vinculada a la COVID, treballar en l’anàlisi i la millora dels resultats acadèmics de l’alumnat, participar en el desenvolupament normatiu i dedicar una especial atenció a les etapes de 0-3 i FP.

Des d’Inspecció es va fer una valoració positiva de l’inici de curs 2021/22 assenyalant la sensació de major tranquil·litat després de l’experiència del curs passat i la necessitat de mantenir les normes i la precaució davant la pandèmia en el nou curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.