El PP demana a l’equip de govern de l’Ajuntament de Ciutadella que controli el servei de neteja al municipi La neteja brilla per la seva absènciam, assegura Juana Mari Pons Torres

Aquest estiu hi ha una queixa recurrent: Ciutadella està bruta i descuidada. Aquestes queixes no només provenen dels ciutadans, sinó també dels turistes i visitants. Hi ha hagut queixes en xarxes socials, escrites en mitjans de comunicació, ciutadans i visitants ens han enviat correus electrònics … i tot amb un denominador comú: Ciutadella està bruta i falta manteniment. No és, ni tan sols des d’enfora, la imatge que volem donar, tot el contrari.

Per això, davant d’aquesta situació, el Partit Popular presenta una moció per proposar un augment del servei de neteja al municipi. Els populars consideren què s’ha d’augmentar la freqüència de neteja amb aigua als carrers, s’ha d’augmentar el servei de retirada d’herbes, netejar els graffittis que hi ha arreu del mobiliari urbà, cal intentar controlar molt més el compliment del servei, cal substituir els recipients que estan romputss o en mal estat.

El problema no està sols al nucli antic, sinó a tot el municipi i es vol recordar a l’alcaldessa que la neteja no ha de fer-la per les queixes  que es puguin donar puntualment, si no d’una manera regular. Per això, aquesta moció té com a objectiu, diuen els populars, millorar el servei de tot el municipi, no només de determinades zones.

Per aquests motius, el Grup Municipal de Partit Popular presenta la següent MOCIÓ:
Millorar el servei de neteja de Ciutadella, incloent la part necessària en el pressupost de 2022 amb l’objectiu d’augmentar les freqüències i disposicions necessàries per al servei de neteja, així com vetllar pel compliment de l’contracte, tot això amb l’objectiu de comptar amb una Ciutadella més neta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *