Sant Lluís reuneix la seva Mesa Local d’Infància i Adolescència

Aquest matí a l’Ajuntament de Sant Lluís, s’ha reunit la Mesa Local d’Infància i Adolescència amb la presència de les regidores Maite Martínez (regidora de Serveis Socials), Naomi Toomey (Educació i Joventut) i Débora Marquès (Cultura), juntament amb tècnics municipals de diverses àrees.

Durant aquesta reunió, la primera des que Sant Lluís va ser designat Ciutat Amiga de la Infància, s’ha analitzat el Pla Local d’Infància i Adolescència, i s’ha posat fil a l’agulla per a implementar accions i actuacions. Una de les primeres passes a emprendre és crear espais a infants i joves per a què siguin ells els veritables protagonistes d’aquest Pla, i dissenyar aquelles eines que permetin a l’Ajuntament estar preparat per rebre i canalitzar les seves opinions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *