La revista Oliaigua presenta un número especial dedicat a la Fira Arrels Inclou entrevistes als xefs convidats, la programació per aquest cap de setmana i una visió retrospectiva de les passades edicions

La revista digital Oliaigua publica un número sobre la Fira Arrels que tindrà lloc aquest cap de setmana 18 i 19 de setembre a Es Parc des Freginal de Maó. Amb aquesta publicació, Oliaigua fa un recorregut a través dels productes que podrem trobar a la fira, explica en detall el programa i fa una visió retrospectiva sobre les passades edicions: 2017, 2018 i 2019. Els assistents a la fira que es descarreguin la revista podran entrar en un sorteig d’una senalla de producte local com obsequi.

La revista explica en detall totes les activitats gastronòmiques que podrem trobar aquest cap de setmana a la Fira Arrels: demostracions de cuina en directe, tastos guiats, xerrades, música en directe i un espai habilitat per menjar i beure. A més, en aquest especial d’Oliaigua dedicat a Arrels s’hi inclouen 4 entrevistes als xefs convidats d’aquesta edició. Per una banda, als dos xefs forans, ambdós molt reconguts arreu del país: Carme Ruscalleda -xef amb més estrelles Michelin del món – i Artur Martínez del restaurant Aürt de Barcelona (amb una estrella Michelin). I per altra banda, als dos xefs locals: Silvia Anglada de Es Tast de Na Silvia i Richard Tejada del restaurant Alma Salada de l’Hotel Rural Son Granot. Ens confessen les seves expectatives pel que fa a la Fira Arrels i alguns secrets sobre la seva cuina.

Oliaigua és la revista trimestral, digital i interactiva del Departament d’Economia i Territori que va néixer el passat més de febrer amb l’objectiu d’esdevenir una eina de promoció amb el producte local com a eix transversal i que està emmarcada en la candidatura de Menorca com a Regió Europea Gastronòmica 2022. Amb aquest número especial pretén promocionar la Fira Arrels, fira de producte local i cuina de Menorca que celebra ja la seva 4a edició amb un format especial; a l’aire lliure i reduït per tal d’adaptar-se a les mesures Covid actuals.

La revista Oliaigua es pot descarregar de forma gratuïta l’aplicació de la revista des de qualsevol dispositiu mòbil o tablet, a Google Play o Apple Store.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.